Cocker valper!

Vi har syv flotte valper født 28.mai. Skjønner det vil bli fryktelig vanskelig å skulle velge hvem som får kjøpe dem. Vi har hatt kontakt med så mange flotte mennesker som ønsker seg en cocker. Jeg må gjøre det slik at de som har hendvent seg først får kjøpe under ellers like vilkår. Jeg kommer også til å holde igjen noen av valpene for å vurdere dem for videre avl.  En av dem kan bli ledig for salg seinere.

Til de av dere jeg har har hatt kontakt med: send mail i tidligere tråd.

Skriv hvilke prioriteringer mht kjøn og farge. Samt om dere eventuelt kan tenke dere ett alternativ.  
Planlegger også å parre ei tispe så snart hun får løpetid. Så det blir flere muligheter😊

Vi venter cocker valper, men alle har trolig interesserte kjøpere!

Orange Roan valper fra tidligere kull.

Valper ventes i slutten av mai! 

Vi forventer både flerfargede og ensfargede valper i dette kullet.

Vi har veldig mange som venter på valper fra dette kullet. Så om du leser dette og ikke har vært i kontakt med oss før kullet ble annosert, er det små sjangser for å få en av valpene.

Vi opererer ikke med venteliste i ordets egentlig forstand. Dette pga at ingen får løfte om  valp (reservere) før vi har snakket sammen. Og etter at valpene er født!😉

Vi må vurdere hvem som får kjøpe etter hvem vi tror passer best for den aktuelle valpen. Samt også etter når de meldte sin interesse for valp.

Dere som har vært i kontakt med oss bes om å ta kontakt igjen etter at kullet er født (oppdateres her) Pga mange hennvendelser, så mail tilbake i samme tråd som vi tidligere har hatt kontakt i slik at dialogen lettere kan følges.

Vi foretrekker  valpekjøpere som ikke kun er interessert i ett spesielt kjønn eller farge. Dette pga at vi selv vil evaluere kullet så lenge som mulig mht hva vi selv skal beholde.  Likeledes er det viktig å få rett valp på rett plass. Men vi tar hensyn til kjøper ønske så langt som det lar seg gjøre.

Vi kommer trolig også til å parre en av våre andre tisper så snart hun får løpetid.

Under sees foreldre til vårt kommende kull: