Nyfødte valper født 2020

Interessert i å kjøpe valp ?

Er du interessert i en Siberian  eller en cocker valp?

Vurderer du en fra oss kan du få noen tips her.

Våre valper leveres forhåndsregistrert i Norsk Kennel Klub med valpeforsikring. De er veterinærkontrolerte vaksinerte og microchip merket før levering.  Valpekjøper forsikrer hunden videre.

 Avlsdyr sjekkes mht. arvelige lidelser og HD. Noen er også gentestet mht PRA.

Alle vi avler på  har rasetypisk eksteriør og gemytt.

Vi leverer med litt valpemat  for den første tiden teppe, bånd som passer en valp (fraråder bruk av sele!) samt skriftlig info om valpen. Det siste kan komme via mail. Våre valpekjøpere skal komme hit for første valpetrimming rett før valpen er fem mnd. Det er gratis. Deretter kommer dere til neste trimming for halv pris før valpen er ni mnd. Vi tar i mot våre valper for trimming mot betaling seinere også ved behov.

Vi arrangerer sammen med en annen cocker oppdretter pelsstellkurs der dere selv kan lære å stelle hunden Våre valpekjøpere tilbys kurset for halv pris.

Vi har en side på facebook som heter "Pelsstellkurs for Spaniels" :

Her finner dere opplysninger om kommende kurs.

Vi forsøker å arangere andre kurs, spor, utstillingstrening osv. etter behov.

NB! Vi har ikke hatt noen kurs siden oktober pgs covid-19. Men går igang igjen når situasjonen kommer mer under kontroll.

Vi behjelpelig om det er noe kjøperen lurer på, og ønsker å holde kontakten. Vi forventer at våre valpekjøpere spør oss om det de lurer på, før de spør andre hundeeiere eller veterinærer (untatt ved akutt sykdom). Vi har hatt cocker siden 1972, siberians siden 90 tallet, og har mer erfaring og kjenner rasen bedre en de aller fleste.

Vi forventer også at kjøpere setter seg grundig inn  i hva det kreves for å ha hund. Leser seg opp på forehånd! Mye nyttig informasjon om hva det vil si å være hunde-eiere, og behandling av hunder kan man finne på denne linken:

   Norsk Kennel klub's sider; Tips til valpekjøpere ->> 


Våre valper avles først og fremst for oss selv, for vårt eget bruk. For framtidige tur, bruks utstillings og avlshunder. 
Vi har ett hobbyoppdrett, og driver IKKE oppdrett av komersielle årsaker.
Vi forbeholder oss derfor altid førstevalg. Kjøpere får i utgangspunktet ikke velge valp. Vi kjenner valpene best og ønsker rett valt på rett plass. Men vi tar hensyn til kjøperes ønsker så langt det lar seg gjøre.

Vi avler på eksteriørt rasetypiske hunder med godt gemytt.


Våre valper selges fortrinnsvis som familiehunder, gjerne til friluftsinteriserte mennesker!  Vi vil at våre valper skal få ett godt liv i ett permanet hjem uavhengig av hva de presterer i en utstillingsring, eller som bruks hunder.
Hundens egen livskvalitet er av størst betydning for oss!

Våre valper leveres  godt sosialiserte og tillitsfulle. Vel tillpasset ett liv som din trofaste følgesvenn. De vokser opp med kontakt med store å små mennesker, andre hunder og katter.

Vi prioriterer reservasjoner fra kjøpere som ikke er opphengt i farge, ettersom vi selv ikke prioriterer spesielle farger på pels eller øyne i vårt avlsarbeid.

"En god hund har ingen farge" etter vår mening! Andre kvaliteter er viktigere!Vi selger helst ikke hunder til oppdrettere. Med mindre vi har god kontakt med vedkommende, og deler oppdretts filosofi og visjoner. 

Vi bidrar ikke med avlsmateriell til personer som kønsker å "produsere" valper kun for salg, da dette er holdninger vi selv tar sterk avstand fra.

Alt oppdrett bør være med tanke på å ivareta rasen.
At valper er "gøy" er heller ingen grunn for å avle.

All avl skal være målbevist, ikke tilfeldig.
Så vært kull som fødes skal planlegges for å kunne bidra også til framtidige generasjoner.

                                                                                                        

Opplysninger om kommende kull her:

Vi har også ei egen facebookside for Carillo Kennel.

Følg oss her->